Nama Hatta programma‏

Nama – Hatta betekent letterlijk ” markt van de heilige naam ” of een plaats waar men  de Hare Krishna maha – mantra koopt.

De aankoop van de Heilige Naam is sterk geloof en  vertrouwen. Hierdoor boekt men veel spirituele voordeel door  het zingen van de Hare Krishna Maha Mantra.

De term Nama – Hatta wordt in ISKCON gebruikt  voor  een groep van liefhebbers en geïnteresseerden die regelmatig bijeenkomen om uit Srila Prabhupada’s boeken  te  lezen en te bespreken.

Omdat vele liefhebbers te ver wonen van de tempel en het moeilijk is om naar de tempel te komen voor reguliere programma’s, organiseren ze Nama – Hatta avonden. Iedere belangstellende of geïnteresseerde kan deze avonden bijwonen om te associëren met de toegewijden , de vreugde van het zingen van Hare Krishna ervaren en delen , en meer over het Krishna-bewustzijn leren. Krishna-bewustzijn is zo subliem dat elke individu vooruitgang kan maken in zijn eigen tempo en nog steeds het gevoel van Krishna’s genade kan ervaren. Dus als je ook maar een beetje interesse in onze activiteiten toont, maar je kan niet de regels en voorschriften volgen , neem dan toch gerust deel aan onze Nama – Hatta programma’s , of neem deel  aan een van onze andere evenementen en onze  zondag feest programma.   Ze zijn gratis en open voor iedereen.

Hier is een lijst met reguliere Nama – Hatta programma’s die in verschillende regio’s van Suriname worden georganiseerd:

District Saramacca
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen telefonisch en als u graag een Nama – Hatta groep bij u  thuis wilt beginnen, kunt u contact opnemen Partha-Sakha Das op (+597)8787977 of via prakashramautar@yahoo.com  of Govinda Madhava Shyaam Das op (+592) 8255503.